A Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége szervezésében immár harmadszor bálozhattak azok a civilek, akik eljöttek 2003. február 22-én szombaton este a Party Kisvendéglőbe, hogy kikapcsolódjanak a hétköznapok taposómalmából, önfeledt beszélgetésbe kezdjenek civil társaikkal és táncra perdüljenek egy este erejéig.

Amikor a 140 fős bálozni vágyó társaság megérkezett Gólya Pál, a Szövetség elnöke pohárköszöntővel üdvözölve az igen nagy számmal megjelent közönséget.

A köszöntő után a jelenlévők megízlelhették a ?Party varázs? néven felszolgált vacsorát, amely nem csak ínycsiklandozóan hevert a tányérokon hatalmas szelet paradicsomokkal a csirkemellek tetején, hanem igen ízletesnek is bizonyult a maga pikáns, fokhagymás, bacon szalonnás íz világával. Desszertként friss lekváros fánkkal zárhatták a vacsorát bálozók.

Az este egyik fénypontja a vacsora után következett: a Csabai Színkör előadása fokozta a ?bál érzést? az emberekben és teremtett kedvet a táncoláshoz. A háromtagú Lukács Attila és zenekara elnevezésű együttes a társaság vidámságát, jó hangulatát tovább fokozta, mivel hajnalig lelkesen játszották a talpalávalót, így nem is maradt üresen a táncparkett.

A báli forgatag közepette nagy várakozás kísérte a tombolahúzás eseményét, melyet Obetkó Miklós a Civil Szövetség alelnöke és a rendezvény főszervezője vezetett le. Igen nagy értékű ajándékcsomagok és ajándékkosarak sora, értékes könyvek, számítástechnikai kellékek, pezsgők, a Szövetség emblémájával ellátott torta, pólók és még sok egyéb ajándéktárgy várt a szerencsés nyertesekre.

Ezen az estén kellemesen szórakoztak a civil szféra megjelent tagjai, s remek alkalom volt, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

 

Pálmai Erika
titkár

mikes