A zenekar neve azt jelenti, hogy unalmas, ízetlen. Ezzel nem a zenénkre szeretnénk utalni, csupán ezt a ritkán használt angol szót választottuk nevünknek, némi öniróniával fűszerezve.
1998-ban alakult ki a jelenlegi felállásunk, melyet gyakran erősítünk női vokállal, és nagyobb koncerteken szaxofonnal is.

Eddig három stúdió felvételünk van. Az elsőt 2000 márciusában rögzítettük a Cyber-e stúdióban, "Húszperc" címmel. A másodikat 2001 márciusában a Song-Song stúdióban vettük fel "Dunna-party" címmel. A legutóbbi felvételünk is a Song-Songban készült idén márciusban, 4 új számmal "Puerto Rico" címmel. Az újonnan elkészült felvételünkön további vendégzenészek is közreműködnek, nevezetesen az MZ/X -zenekar kongása, illetve az énekesük is. Ők az első számban a Puerto Rico-ban vendégszerepelnek. A másik három számban pedig a már majdnem zenekari tagnak számító Belicza Károly (Bisztró Baleset Band, Blues Fools) szaxofonozik, és Papp Lilla vokálozik. Stílusunkra azt mondják funk-rock, funk-soul, tulajdonképpen fiatalos, lendületes, énekelhető, reméljük igényes zene ez.

A zenekar az elmúlt évben, és ez év elején tehetségkutatókon is fellépett. A következő sorokban szeretném közölni ezek eredményét: 2001-nyarán Szombathelyen a Berzsenyi Dániel főiskola által szervezett tehetségkutatón 1.-helyezést értünk el és a legjobb basszusgitáros is a mi zenekarunkból került ki. Novemberben a békéscsabai Song-Song stúdió által szervezett fesztiválon, -ahol 7 megye zenekarai mérték össze az erejüket- 3.-ok lettünk + legjobb basszusgitáros díj és legjobb ének előadói díj és 20 óra stúdió idő. A 2001-es év zárásaként még egy budapesti tehetségkutatón is 2. helyezést sikerült elérnünk (25 óra stúdióidőt nyertünk). Legutoljára a szarvasi 5. Rolling Rock tehetségkutató fesztiválon lettünk első helyezettek, és a legjobb gitáros díjat is magunkkal hoztuk és 20 óra stúdió ingyen.

Eredményeinkkel, és stúdió felvételeinkkel rockzenei szaklapok, (Rockinform, Metal Hammer, Zenészmagazin) és Békésmegyei lapok is foglalkoztak. A szarvasi Cervinus Rádió, a szegedi Student Rádió és a békéscsabai Csaba Rádió is készített velünk riportot és azóta is játsszák a dalainkat.

A 2001-es évet 30 koncerttel zártuk. Ezek nagyrészt főiskolás-bulikon, és klubokban zajlottak. Felléptünk a tavalyi Sziget fesztiválon, és a Művészetek völgyében is, valamint a Wanted, és a Tokaj-hegyalja fesztiválokon. Többször voltunk vendége a Kispál és a Borz zenekarnak a Nyerssel a Venussza és legutóbb a Rémemberrel is sikerült egy közös koncertet játszanunk. Februártól folyamatosan koncertezünk az ország számos pontján /Szeged, Kecskemét, Békéscsaba, Szombathely, Budapest, Eger, Nyíregyháza, Gyula stb./ és próbálunk eljutni olyan helyekre is ahol eddig még nem tudtunk játszani.

Első budapesti fellépésünk 2001. március 14.-én volt a Black Out előtt a Woodoo- ban, és azóta folyamatosan szervezünk koncerteket a fővárosban. Legutóbb a Blues Alley-ben játszottunk február 7.-én.
A zenekar tagjai részben főiskolás éveik végét töltik, részben pedig dolgoznak. Szeretnénk, ha zenénk minél több emberhez eljutna, és minél több koncerten bizonyíthatnánk, hogy nevünkkel ellentétben nem olyan unalmas, és ízetlen a zene, amit előadunk.

A zenekar tagjai:
Csemniczky Dávid - gitár
Fűrj Erik - ének
Binges Zsolt - basszus
Gubucz Béla - gitár
Gyuricza László - dob