Az öregkor titkai - fotópályázat
Dátum: 2003. május 19, hétfő
Téma: PályázatA Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat és a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítvány fotópályázatot hirdet, amelynek célja az öregkor megjelenítése annak minden szépségével, fájdalmával, örömével a szeretet egységében.A pályázat nyílt, azon bárki részt vehet.

Beküldendő alkotónként maximum 5 db., fekete-fehér és/vagy színes papírkép, minimum 18x24 cm-es, maximum 30x30 cm-es méretben, a kitöltött Nevezési lappal együtt. A Nevezési lap felbélyegzett válaszboríték küldésével vagy személyesen a Szeretetszolgálat címén igényelhető, illetve letölthető a Magyar Fotóművészek Szövetsége vagy a Szeretetszolgálat honlapjáról:

www.webdesign.hu/fotoszovetseg, www.szeretetszolgalat.hu.

Beküldési határidő: 2003. június 30.

Beküldési cím: Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat, 1068 Budapest, Városligeti fasor 8/b., földszint 10.

A díjnyertes kópiákat a szervezők a szerzői jogok tiszteletben tartásával, térítésmentesen használják fel kiállítás, illetve az ahhoz kapcsolódó kiadványok céljára.

A beérkezett anyagból a Magyar Fotóművészek Szövetsége által delegált zsűri választja ki a díjazott, illetve a 2003. második félévében sorra kerülő kiállításon bemutatandó alkotásokat.

Díjak:

I. díj 120 000 forint; II. díj 80 000 forint; III. díj 50 000 forint; továbbá különdíjak.

További információ a 413-2470-es telefonszámon, hétköznap 9 és 13 óra között.A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=539