Hegyalja Fesztivál
Dátum: 2006. július 12, szerda
Téma: Csemegéző - AjánlóBár a tényleges programok csak szerdán este, illetve csütörtökön kezdődnek a Hegyalja Fesztiválon, a rendezvénynek helyt adó rakamazi Tisza kemping már hétfőn és kedden megtelt hátizsákos-sátras turistákkal. A szervezők becslése szerint a tavalyi 51 ezres nézőszám hatvanra bővül, így az észak-magyarországi zenei-kulturális-közösségi esemény tovább őrzi a vidék legnagyobb nyári fesztiválja címet. 

Szerda délelőtt úgy tűnik: minden feltétel adott egy emlékezetes fesztivál megrendezéséhez, ugyanis a programkínálat és az az infrastrukturális ellátottság mellett az időjárás is kegyes a szervezőkhöz. Ez utóbbi annál is inkább fontos, mert a rendezvényt megelőző hetekben megfeszített munkával sikerült csak tömegrendezvényre alkalmassá tenni a Tisza árterében található területet.

A szerdai napon, a hétből öt zenei színpadon már megkezdődnek a programok. A Caféban a Neo és a ColorStar ad koncertet, majd Rori Breaker és barátai forgatják a lemezeket hajnalig. Szintén megkezdődnek a programok a Jim Beam Színpadon, ahol többek közt az Aljas Kúszóbab, és a Pokolgép játszik. A De Walt rock színpadon tribute zenekarok lépnek föl, míg a E-misszió Zöld sátrában egyebek mellett a Balkan Fanatik és a Yava. Ezen túl természetesen máris igénybe vehetőek a fesztivál egyéb sport- és szabadidős szolgáltatásai és persze kiváló strandolási és borkóstolási lehetőségek várják a fesztiválozókat az immár világörökség részeként jegyzett Tokajban és környékén.

 

 A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1686