Wan2: sikeres volt az első nap
Dátum: 2006. június 30, péntek
Téma: Kitekintő_aaaA csütörtöki vihar nem okozott fennakadást a Wan2 Fesztivál első napján - adta hírül a szervező Delta Fest Kft. Bár a rendkívül erős szél egy időre veszélyeztette a nagyszínpad stabilitását, azonban a technikai munkatársak úrrá lettek a nehézségeken. Az időjárási viszontagságok ellenére minden program időben lezajlott.A fesztivál első napján a svéd Entombed és a német Edguy jelentették a fő attrakciót - mindkét nemzetközi sztárcsapat több ezres közönség előtt játszott a VIVA színpadon. Ám a velük párhuzamosan játszó zenekarok sem panaszkodhatnak, hiszen mind a Café, mind a Pepsi Színpad, mind a Maláta Bár előadói is tekintélyes nézősereg előtt mutathatták be produkcióikat. Az időjárás miatt délután fél órás késés alakult ki, azonban az esti-éjszakai programok pontos kezdését már nem befolyásolta.

Az eső ismét feladta a leckét, hiszen a rendezvénynek helyt adó észak-alföldi városban, Mezőtúron is tekintélyes mennyiségű csapadék esett, ám ez csak átmeneti kellemetlenségeket okozott. A szervezők ugyanis - immár több, mint egy évtizedes tapasztalat

birtokában - gyorsan mentesítették a területet, így a pénteki koncertek, party-k és egyéb programok rendben lezajlanak.

Pénteken különösen nagy érdeklődésre számítanak a szervezők, hiszen ekkor lép színpadra a nagyszínpadon az Agnostic Front, a Tankcsapda és az Apocalyptica – az utóbbiakkal dedikálás keretében közvetlenül is találkozhatnak a rajongók. A Multicaféban a Quimby, az EZ Rollers és Palotai lesz a fő attrakció, a Pepsi Színpadon a Honeyball és a Ladánybene 27, míg a Maláta Bárban pedig két unplugged koncert (Replika, De Facto) mellett a focirajongók a vb eseményeit kísérhetik figyelemmel.

 A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1677