Felhívás!
Dátum: 2005. július 17, vasárnap
Téma: PályázatOrszágos Művészeti Kiállítás és Vásár  Keszthelyen a Balaton-parton,   2005. augusztus 4-től 7-ig. 

Ezen alkalommal ugyanott a parton nagyszabású rendezvények, (sokféle cég
és intézmény bemutatója is lesz ott azonos időben pl. Borfesztivál (XIII. Borcégér) és számtalan egyéb rendezvény, valamint koncert és műsorok, így nagyban növekedhet a látogatottság, hiszen minden szervező ennek érdekében tevékenykedik.Az egész országból várjuk a színvonalas termékeket, képeket.

A megyei népművészeti kirakodó vásár is ezen a területen lesz az adott időszakban.

Országos  K i á l l í t á s i  Katalógus készül (A4-es méretben), melyhez várjuk a fotókat és életrajzi adatokat a kiállítani készülőktől. Szeretnénk kérni  mielőbbi szíves visszajelzésüket, mivel a jelentkezési sorrendet kell figyelembe venni a korlátozott lehetőségek miatt.Országos reklámot fejtünk ki annak érdekében, hogy minél több színvonalas művészi termék legyen látható, megvásárolható, így az ország különböző helyéről várjuk a művészeket, kereskedőket.

Festőművészek, képző-, ipar- és népművészek mielőbbi jelentkezését várjuk, mivel a
szép Balaton-parti környezetben korlátozott a férőhelyek
száma.
A képek elhelyezése egy előlről nyitott helyen történik(fedett nagy terasz a Balaton szálló teljes szélességében),  így nagy nyilvánosság előtt lesznek láthatók az alkotások.

Hely-, és esetleges szállásfoglalási határidő: 2005. július 15. (De mielőbb kérjük a visszajelzéseket írásban.) Válaszokat csak e-maiben vagy fax-on tudunk adni !

Regényi Attila 8360 Keszthely, Pacsirta u. 26. tel/fax  83/314-386

 A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1417