Fügedi Márta honismereti pályázat
Dátum: 2002. június 29, szombat
Téma: Pályázat


A Gömöri Múzeum és Baráti Köre meghirdeti a 2002. évi honismereti pályázatát néprajzi, történeti, irodalomtörténeti és természettudományi témakörökben, ifjúsági és felnőtt kategóriában.

A pályázaton részt vehetnek egyének és csoportok, akik múzeumi gyűjtéssel, történetírással nem hivatásszerűen foglalkoznak.Pályázni lehet bármely önálló, helyszíni gyűjtésen alapuló, levéltári kutatáson nyugvó, eredeti ismeret- és tényanyagot feltáró, a történeti Gömör-Kishont megyét érintő tanulmány beküldésével. Egy pályázó több dolgozatot is benyújthat.

A pályázatra csak olyan pályamunkákat várunk, melyek más pályázatokon még nem vettek részt, nyomtatásban nem jelentek meg.

A Gömöri Múzeum munkatársai szakmai segítséget és konzultációs lehetőséget biztosítanak a pályázni kívánók részére.

A díjak odaítéléséről bíráló bizottság dönt. A díjazott pályamunkák készítői pénzjutalomban részesülnek.

A beérkező pályamunkákat a Gömöri Múzeum adattárában helyezzük el és kéziratnak tekintve az érvényes jogszabályok szerint kezeljük.

A Fügedi Márta honismereti pályázat előfordulója az Istvánffy Gyula megyei honismereti pályázatnak és az országos pályázatnak, ezért a pályázatokat mellékletekkel együtt (térkép, fénykép, rajz stb.) három példányban, gépelve kérjük beküldeni. Személyi lapon a pályázat beadásakor fel kell tüntetni a következő adatokat: név, lakcím, foglalkozás, a gyűjtés helye, ideje, adatközlők, szakmai segítséget adók.

A pályamunkák beküldési határideje 2002. december 5.

Cím: Gömöri Múzeum, 3630 Putnok, Serényi László tér 10.

A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás a fenti címen, vagy a 48/430-292, 48/531-099-es telefonszámon kérhető.A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=120