Kedd, 2021. Október 26.Dömötör napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1931
Szakonyi Károly író születése

 
 

  CSAK: Csakra

Miért van az, hogy ha van egy kis zöld terület az iszonyú zsúfolt beépített területek között, az inkább szemétlerakóhoz hasonlít, mint sétára alkalmas résznek? Hogy lehet így élni? Lassan eláraszt minket a szemét, és szinte senkit nem zavar? Ez nagyon elkeserítő.
De alábbi lelkes környezetvédőnk tenni akarása is mutatja, hogy még vannak jó szándékú, élőhelyünket védő becsületes emberek.

 
2003. augusztus 2, szombatTovább...
 

  CSAK: Semmi.

Ilyenkor világosszürke homályra gondolok. Bár, ha világosszürke homályra gondolok, akkor már gondolok valamire és az már nem semmi. Ha semmi van, akkor van valami és az már megint valami és nem semmi. Mmmm? Nehéz ügy. De ha semmire nem gondolok akkor abból hogy lesz semmi, ha egyszer nem gondoltam rá.

 
2003. július 18, péntekTovább...
 

  CSAK: Gyula

 A "gyulaiakkal" mindig is jó volt együtt lenni, képzéseket szervezni, konferenciákra utazni, diákönkormányzati és ifjúsági ügyekben gondolkodni, együtt dolgozni. Örülünk, hogy az évekkel ezelőtti személyes kapcsolatok "intézményesültek" is, azaz létrejött a Gyulai Diákiroda és Klub, így a békéscsabai Patent Diákiroda társra talált.

 
2003. július 10, csütörtökTovább...
 

  CSAK: Lélekmorzsák


Élet 80-on túl?

Fiatal lány vagyok, tervekkel, álmokkal és minden mással, amivel egy mai belevaló csajnak rendelkeznie kell. De mégsem lehetek teljesen ugyanolyan. Én más vagyok! Nem vagyok cérnavékony, modell alkat, plázacica, stb. Molett vagyok! Esetleg duci, kövér, túlsúlyos, kinek hogyan tetszik.

 
2003. július 4, péntekTovább...
 

  CSAK: EU-szubjektív

Én nagyon örültem, hogy hazánk is csatlakozik az Európai Unióhoz. Egyrészt azért, mert nagyon szeretek utazni. Ez elég drága mulatság, ám remélem, hogy mostantól az Eu- tagállamokba kedvezményes utazási csomagokat alakítanak ki.
Másrészt azért örülök, mert- ahogy eddig hallottam- kibővülnek a határainkon túli továbbtanulási lehetőségek.

 
2003. június 19, csütörtökTovább...
 

  CSAK: SULIÚJSÁG


Új rovatunkban iskolai, kollégiumi diákönkormányzatok kapnak helyet és lehetőséget arra, hogy ha nincs suliújságjuk/van suliújságjuk, de nem fért bele minden/CSAK/... ezt a két oldalt megtöltsék. Most az Arany kolisok írásait olvashatjátok.

 
2003. június 4, szerdaTovább...
 

  CSAK: SZTÁRGYÁR - ORSZÁGOS ZENEI TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY

Ha úgy érzed, színpadra vagy képernyőre termettél, nem zavar a reflektorfény, tudsz zenélni, énekelni és még senki nem fedezett fel, akkor olvasd el a SZTÁRGYÁR felhívását.

Mindenre kiterjedő tájékoztatást a következő címen kaphatsz:

 
2003. május 28, szerdaTovább...
 

  CSAK: A GYERMEKBÁNTALMAZÁSRÓL

A CSAK több ezres példányszáma, s olvasóinak korosztálya kötelez bennünket arra, hogy több számon keresztül foglalkozzunk a gyermekbántalmazás problémájával.
A "Szövetség a gyermekek bántalmazása ellen" Közhasznú Szervezet interneten olvasható anyagiból állítottuk össze írásunkat, a szövetség elnöke, dr. Kovács Ágnes gyermekszakorvos engedélyével.

 
2003. április 23, szerdaTovább...
 

  CSAK: SZUBJEKTÍV

Két oldalnyi szubjektív, nem CSAK-vélemény. Témánk az Európai Unió, az EU-csatlakozás. Ha másokkal is megosztanád véleményed (vagy a szüleidét vagy a szomszédodét vagy a tesódét), akkor küldd el címünkre (lásd az imresszumban)!

 
2003. március 26, szerdaTovább...
 

  CSAK: SULIÚJSÁG


Új rovatunkban iskolai, kollégiumi diákönkormányzatok kapnak helyet és lehetőséget arra, hogy ha nincs suliújságjuk/van suliújságjuk, de nem fért bele minden/CSAK/... ezt a két oldalt megtöltsék. Most a Tevanosok írásait olvashatjátok.

 
2003. március 18, keddTovább...
 


  Hirdetés
 
 

  Médiapartnerek 
 

  Hírlevél
Email cím:

Kérjük, válasszon:

Tipusa:

 
 

  MTA SZTAKI Szótár

Keresett szó:Kis-/nagybetu nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése
 
 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.