Kedd, 2021. Június 15.Jolán, Vid napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1962
1962-ben ezen a napon született Rost Andrea énekesnő

 
 

  Pályázat: Pályázat a teázás, kávézás hangulatának és élményének fotográfiai ábrázolására

A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft., amely a Douwe Egberts és Pickwick márkáival a forró ital piac vezető szereplője a kávé- és teaforgalmazásban, a MAFOSZ-szal (Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége) együttműködve fotópályázatot hirdet, amelynek témája a teázás, kávézás - és annak hangulatának, világának élményszerű fotográfiai szakmai, művészi eszközeivel történő megjelenítése.A pályázat célja a XXI. század kávé- és teafogyasztási kultúrájának bemutatása, és a fénykép, mint médium népszerűsítése. A szakmai zsűri által díjazott és kiállításra javasolt pályamunkákból 2002. szeptember 19-től október 20-ig kiállítás nyílik a Douwe Egberts Kávézóban (1056 Budapest, Andrássy út 15.). Beküldhetők az alábbi témakörökben készült fotók:

Életképek: humoros, megható, boldog vagy szomorú, tipikus vagy egyedi pillanatokat, jeleneteket ábrázolva, benyomásokat, érzéseket közvetítve);

Látványosságok, csendéletek.

A szakértő zsűri által elbírált képeket a Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. által felajánlott díjakkal, valamint a MAFOSZ által felajánlott két különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat a kiállítás megnyitóján vehetik át az alkotók.

Díjazás: I. díj: nettó 250 000 Ft; II. díj: nettó 150 000 Ft; III. díj: nettó 100 000 Ft; 2 db MAFOSZ különdíj (bruttó 10 000 Ft értékben fotóművészeti, fotótörténeti albumok).

Beérkezési határidő: 2002. augusztus 30.

A pályaművek beküldési címe: MAFOSZ, 1011 Budapest, Corvin tér 8. A fotók személyesen is leadhatók, de kizárólag csak augusztus 30-án, 8 órától 18 óráig.

Zsűrizés: 2002. szeptember 2-10. között.

Értesítés az eredményről és meghívó a kiállításra: 2002. szeptember 11-től.

A kiállítás időpontja: 2002. szeptember 19-től október 20-ig.

A kiállítás helyszíne: Douwe Egberts Kávézó, 1065 Budapest, Andrássy út 15.

A pályaművek visszavétele (Corvin tér 8.) vagy visszapostázása: 2002. november 30-ig.

A fotópályázaton bárki szabadon részt vehet - foglalkozástól és életkortól függetlenül -, aki rendelkezik a beküldött kép szerzői jogával és elfogadja a nevezési feltételeket. Kizárólag eredeti, saját alkotásokkal, képsorozattal lehet pályázni. Olyan fotók, amelyeket korábbi pályázatok alkalmával díjazott zsűri vagy cég, nem akkreditálható ezen a pályázaton. A képeken kerüljük a direkt ábrázolásokat. Egy pályázó maximum öt (legalább 15x21 cm méretű) képpel, vagy legfeljebb egy három képből álló sorozattal pályázhat (a sorozat egy képnek számít). A képek megörökíthetnek (a fentiekben leírtak szerint) életképeket, látványosságokat, csendéleteket. A pályázók pályaműveit a Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. térítésmentesen felhasználhatja a pályázókkal történt írásos megállapodás szerint, a pályázat után.

 

További információk - és nevezési lap - kérhető Győri Lajostól, az (1) 201-5692-es telefonszámról. Akinek nem sikerül személyesen beszélni vele, hagyja meg nevét, postacímét és azt, hogy nevezési lapot igényel a fotópályázatra.

 
2002. augusztus 6, kedd 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.